De Bazen

van ongenoegen naar idee naar product
de bazen roeren zich

Hoe het begon

BYTBAR is ontstaan in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Carlo, één van de BYTBAR Founding Fathers (BFFs), fietste daar tijdens zijn weekendverlof blij op zijn mountainbike, maar die blijheid werd behoorlijk getemperd door de grote hoeveelheid wikkels van energie repen die overal tussen de struiken lagen. En omdat de meeste van die wikkels van een materiaal gemaakt zijn dat niet snel composteert en dus nog heel lang in de natuur rondzwerven, dacht hij “Dit moet anders!”. 

Samen met Menno en Wouter is hij toen op zoek gegaan naar een verpakking die wél snel composteert. Sterker nog, een wikkel die je gewoon in de groene kliko kunt gooien. Die wikkel hebben we na een lange speurtocht gevonden. Eentje die na 10 maanden in de natuur wordt opgenomen. En daarin wordt nu BYTBAR verpakt. De lekkerste, meest boostende energy bars die de markt kent. 

ontmoet ze

De BYTBAR Founding Fathers

Wouter | Verhalenverteller

Wouter houdt van goeie koffie op een terrasje, kijkt graag films en krijgt het warm van toeren langs de Italiaanse kust. Da’s logisch want daar is het vaak warm. Ook wel eens niet natuurlijk, maar dan is het waarschijnlijk winter en dan vraag je je af wat je daar überhaupt doet. Wouter houdt zich binnen BYTBAR bezig met marketing en branding.
Mail hem op wouter@bytbar.com

Carlo | Productpuzzelaar

Carlo houdt van lekker eten, buitensporten en van alles dat sneller gaat dan lopen. Of het nou rijdt, vaart of vliegt. Bij voorkeur een combinatie van alles, omdat hij het leven te leuk vindt om maar één zintuig tegelijk te prikkelen. Het liefst acht dagen per week. Carlo is actief met de ontwikkeling, de werking en verbetering van de producten die BYTBAR levert. Mail hem op carlo@bytbar.com

Menno | Seelstijger

Menno is niet te temmen. Of het nu gaat om sport, sales of shandy, hij gaat altijd en overal tot het uiterste. Hij heeft al het nodige van de wereld gezien en wil ook met BYTBAR de landsgrenzen over. Menno is old-school en houdt zich bezig met de offline verkoop. Gewoon, omdat dát ook nog bestaat.
Mail hem op menno@bytbar.com. Hij belt of faxt altijd terug.

Stuur ons een berichtje!

Als je meer wilt weten over onze producten, welke ingrediënten we gebruiken bijvoorbeeld, met welk modellen bureau wij werken voor de visuals of gewoon een praatje wilt maken, dan kun je ons altijd contacten! In iedere taal! We spreken Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Brabants, en een beetje Achterhoeks.